Min stilFör att få ett bra foto krävs det att man har rätt inställningar, ljus, skärpa och komposition men för att bilden skall bli riktigt bra förmedlar bilden även en känsla. Bäst blir det då jag kan spendera lite längre tid med er så att ni vågar vara er själva och era personligheter lyser igenom! Jag vill helt enkelt att mina bilder är mer än bara fina bilder.

Var dig självAllt behöver heller inte vara perfekt före man bokar en fotografering, det vardagliga livet som vi lever i just nu borde också få hyllas och är värd att minnas. Snabbt går åren och om man tänker "sedan då" glöms lätt de vardagliga fina stunderna. Såklart skall man ju få vara festfin och piffa upp sig och spara de speciella tillfällen i livet men kom ihåg att det går också att man kan anlita en fotograf mitt i vardagsskaoset.

FOKUSERA PÅ VARANDRA


Jag guidar dig genom fotograferingen men fokuset ligger på ögonblicksbilder som fås genom att ni fokuserar på varandra. För att få till äkta känsla i bilderna är denna fotografering inte en stylad familjefotografering där ni står stilla uppradade utan alla får fritt röra sig och alla typer av miner och känslor är välkomna. Det är ert liv och er relation jag fångar utifrån mitt artistiska öga och jag vill visa hur fint det kan vara.

Så går det till

Ta kontakt, Säg hej

Hör av dig via formuläret här på sidan, via Instagram DM eller via mail till kontakt.grann@gmail.com. En förfrågan är inget bindande så var inte blyg.


Step 1

Planering

Efter att du fyllt i formuläret så tar jag kontakt med dig via e-mail. Din vision och dina önskningar inför fotograferingen diskuteras i förväg.


step 2

Fotograferingsdagen

Innan fotograferingen har vi redan planerat på förhand så under själva dagen är det bara att leva ditt bästa liv så hänger jag med. Sjävklart går vi efter den dagens förutsättningar och vid sjukdom eller annat så bokar vi om ifall det behövs.


step 3

Leverans

Du får alla bilder som kommer med i ditt personliga erbjudande inom 4v. Sneak peek bilder kommer redan någon dag efter fotograferingen.


step 4

I speak english, puhun suomea och pratar svenska.

Hej, hello ja moi!

Jag bor i Larsmo och fotograferar från Jakobstad till Karleby. Mot en reseavgift reser jag gärna lite längre för speciella uppdrag.

Contact me